fbpx
 
 
 

goalsfor2020

 

Χθες ήταν επιλογή, σήμερα είναι ανάγκη!

 

Σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, η κατανόηση και η εξοικείωση του εκάστοτε πολίτη με την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, θα αποτελέσει το μέσο για την επαγγελματική αλλά και κοινωνική του ανέλιξη.

Τόσο για προσλήψεις σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό τομέα μπορείτε να επιλέξετε πλέον επίκαιρες μοριοδοτούμενες εξ αποστάσεως επιμορφώσεις που θα παίξουν ρόλο καταλυτικό στην ανεύρεση αλλά και στη συντήρηση μίας νέας ή υπάρχουσας  θέσης εργασίας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Easy Education, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (κωδ. Αδείας 192044348) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης  του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν τα ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα Μεικτής Εκπαίδευσης με θέμα: ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

Τα σεμινάρια, όντας δημοσίου φορέα, προσφέρουν μοριοδότηση σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία και το περιεχόμενο προκηρύξεων.

Περίοδος αιτήσεων έως 10/1/2020

Έναρξη επόμενων τμημάτων: 13/1/2020

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών(450 ώρες)

Αν καταφέρει κάποιος να εξοικειωθεί με τον νέο ψηφιακό κόσμο, πριν αυτός αποτελέσει μια πραγματικότητα για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα μπορεί να δουλέψει και να διαπρέψει σε κάθε δομή.

Λέξεις κλειδιά: 3Dprinting, Internet of Things, blockchain, operations management, machine learning

       2. Διοίκηση Επιχειρήσεων (450 ώρες)

Αν κάποιος κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο διοικούνται οι σύγχρονες επιχειρήσεις, θα μπορέσει να αντιληφθεί τις ανάγκες τους κι έτσι να διεκδικήσει είτε μια καλύτερη θέση εργασίας, είτε να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα.

Λέξεις κλειδιά: Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Management, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Πιστωτική πολιτική & Χρηματοδότηση


        3. Τραπεζική Διοίκηση (450 ώρες)

Αν κανείς γνωρίζει τη δομή και τη λειτουργία των τραπεζών αλλά και τον τρόπο που συναλλάσσονται με τους πελάτες τους, θα έχει αποκτήσει τη δυνατότητα να υποστηρίξει πιστωτικά κάθε επιχειρηματική κίνηση, δική του ή του εργοδότη του.

Λέξεις κλειδιά: Χρηματοοικονομικό σύστημα, Νομισματικό πλαίσιο, Ευρωζώνη, Ρυθμιστικό πλαίσιο τραπεζών & νομισματική πολιτική, fintech

 

         4. Κοινωνική Χρηματοοικονομική (450 ώρες)

Το νέο τμήμα έχει έναρξη στις 21 Ιανουαρίου 2020.

Αν κανείς γνωρίζει τις βασικές αρχές της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας καθώς και τις κυριότερες μορφές κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα μπορέσει να αξιοποιήσει νέους χρηματοδοτικούς μηχανισμούς ώστε να πετύχει όχι μόνο το κέρδος αλλά και το θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον. 

Λέξεις κλειδιά: Κοινωνική οικονομία, κοινωνική χρηματοδότηση, χρηματοπιστωτικό σύστημα.

 

Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα.

Περίοδος αιτήσεων έως 10/1/2020

Έναρξη επόμενων τμημάτων: 13/1/2020   

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Web site: www.diaviou-mathisi.gr

Δείτε εδώ τους δημοφιλέστερους θεματικούς τίτλους των εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων σεμιναρίων που υλοποιούμε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

1.     Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

2.     Διαπολιτισμική Αγωγή και Ετερότητα

3.     Διδακτική της Ελληνικής ως Δεύτερης ή ξένης γλώσσας

4.     Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

Κάντε κλικ στους τίτλων των προγραμμάτων και μάθετε περισσότερα.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

 

Pin It

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education