fbpx
 
 
 

 

CHESS

 

Η εκμάθηση των βασικών γνώσεων από όλο το φάσμα της διοίκησης (μάνατζμεντ, μάρκετινγκ, ποσοτικές μεθόδους, λογιστική/ χρηματοοικονομική κ.α.) είναι το Νο1 εργαλείο τόσο για εν δυνάμει εργαζομένους & υπαλλήλους σε ιδιωτικό τομέα όσο και σε ενεργούς αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων.  Η κατοχή της γνώσης του θεματικού αντικειμένου της Διοίκησης Επιχειρήσεων επιτυγχάνει τον εφοδιασμό με όλα τα  βασικά εργαλεία διοίκησης και τελικά την ανάπτυξη όλων των απαιτούμενων δεξιοτήτων, ώστε με επάρκεια και επίκαιρα το άτομο να ανταπεξέλθει σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οργανισμοί και επιχειρήσεις.

 TEXTLINK

Ως εκ τούτου, η κατάκτηση του Νο 1 εργαλείου μέσω ενός σεμιναρίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (SBA) δεν αποτελεί απλά ένα πρόγραμμα εισαγωγής στον κόσμο της διοίκησης των επιχειρήσεων αλλά μία ποιοτική επένδυση ενός εργαζόμενου -και εν δυνάμει εργαζόμενου- που επιθυμεί να γίνει παραγωγικός και αποδοτικός, άρα και επιτυχημένος στο χώρο του. 

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Easy Education, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (κωδ. Αδείας 192044348) σε συνεργασία με τα Σεμινάρια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, που υλοποιούνται για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησής του, προσφέρουν το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα Μεικτής Εκπαίδευσης με θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με έναρξη μαθημάτων τον Δεκέμβριο του 2019 και λήξη τον Σεπτέμβριο του 2020.

Έναρξη επόμενου τμήματος 16/12/2019

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.Τραπεζική Διοίκηση

Γιατί να το παρακολουθήσω;

 

Η παρακολούθηση του παρόντος προγράμματος ΕΝΙΣΧΥΕΙ την εργασιακή αντίληψη του επιμορφούμενου ώστε να διατηρήσει μια υπάρχουσα θέση εργασίας ή να ανέλθει ευκολότερα σε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με επίπεδα διαχείρισης.

Η επιτυχής παρακολούθηση του σεμιναρίου θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στις γνώσεις και τις δεξιότητες των εκπαιδευομένων καθώς και μία ολιστική προσέγγιση του χώρου των επιχειρήσεων. Τα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στις οποίες εργάζονται ή θα εργαστούν οι σπουδαστές είναι ποικίλα. Το κυριότερο είναι η ταχύρρυθμη εκμάθηση του συνόλου των επιχειρησιακών διεργασιών με αποτέλεσμα τη βελτίωση του βαθμού επικοινωνίας μεταξύ στελεχών διαφορετικών ειδικεύσεων και τμημάτων. Επίσης, η εισαγωγή των εκπαιδευομένων σε ένα σύστημα μεικτής εκπαίδευσης με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας τους δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιούν στο μέγιστο ανάλογες εκπαιδευτικές δομές που μπορούν να παρακολουθήσουν στο μέλλον, είτε ενδο-εταιρικά είτε με εξωτερικούς εκπαιδευτές.

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο/η επιμορφούμενος/η θα είναι σε θέση:

1. Να αντιλαμβάνεται στην πλήρη της έκταση τη δομή και τη λειτουργία μίας επιχείρησης και ενός οργανισμού μέσα σε ένα ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.

2. Να γνωρίζει τις διαφοροποιήσεις μεταξύ διαφορετικών εταιρικών δομών και λειτουργιών.

3. Να αντιλαμβάνεται όλη τη βασική λειτουργία των τμημάτων:

a. Διοίκησης και Στρατηγικής

b. Μάρκετινγκ και πωλήσεων

c. Προμηθειών

d. Λογιστηρίου

4. Να αντιλαμβάνεται τους κινδύνους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά μια επιχείρηση.

5. Να διεκπεραιώνει επιτυχώς καθήκοντα διοίκησης σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

6. Na aντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις που εμφανίζονται στη σταδιοδρομία του.

7. Να συνεργάζεται αποτελεσματικά με συναδέλφους.

Ταυτόχρονα το ετήσιο σεμινάριο εννεάμηνης διάρκειας, όντας δημοσίου φορέα, προσφέρει μοριοδότηση σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία και το περιεχόμενο προκηρύξεων.

Περίοδος αιτήσεων έως 13/12/2019Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρησιακών διαδικασιών

Έναρξη επόμενου τμήματος 16/12/2020

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Το πρόγραμμα SBA (Σεμινάριο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) απευθύνεται σε άτομα που ήδη εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή. Για την πρώτη κατηγορία τα πλεονεκτήματα παρακολούθησης του προγράμματος πηγάζουν από την ολοκληρωμένη προσέγγιση της διοίκησης επιχειρήσεων που σπάνια μπορεί να καλυφθεί από τις απαιτήσεις/ δυνατότητες κάποιου που εργάζεται σε μία συγκεκριμένη θέση. Για τη δεύτερη κατηγορία τα πλεονεκτήματα παρακολούθησης του προγράμματος πηγάζουν από την εισαγωγή στον κόσμο των επιχειρήσεων μέσω μίας εύκολης στην εκμάθηση εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

 • ΚΥΡΙΑΡΧΑ: Σε εργαζόμενους ή εν δυνάμει εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
 • Επιχειρηματίες που θέλουν να εκσυγχρονίσουν, να αναπτύξουν και να επεκτείνουν την επιχείρησή τους
 • Στελέχη επιχειρήσεων
 • Σε φοιτητές οικονομικών επιστημών
 • Κοινωνικούς Εταίρους
 • Στελέχη τραπεζών, υπαλλήλους ή υποψήφιους υπαλλήλους τραπεζών
 • Διευθυντές του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα
 • Βιομηχάνους
 • Στελέχη του νομικού κόσμου
 • Διευθυντές Σχολείων
 • Εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων
 • Φοιτητές όλων των ειδικοτήτων
 • Σε τελειόφοιτους φοιτητές που επιθυμούν να έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (συνέχεια σε μεταπτυχιακές σπουδές, ανεύρεση εργασίας κ.ά.). 
 • Οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί να εξοικειωθεί με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και διοικούνται οι σύγχρονες επιχειρήσεις 

Παρακολουθήστε ταυτόχρονα τα επιμορφωτικά σεμινάρια και εμπλουτίστε το χαρτοφυλάκιό σας εξασφαλίζοντας έκπτωση 30%:

Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος

Μιχαήλ Μπεκιάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Web site: www.diaviou-mathisi.gr

Pin It

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education