fbpx
 
 
 

molivi 1280

Ολα τα ονόματα των μεταταχθέντων στο ΦΕΚ Γ 326 – 23.03.2020

Με την 13515/Ε2/31-1-2020 απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Μετάταξη εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και από κλάδο της Δευτεροβάθμιας σε κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»:

Α. Μετατάσσονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στον κλάδο των εκπαιδευτικών ΠΕ05 -Γαλλικής οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως.

Β. Μετατάσσονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στον κλάδο των εκπαιδευτικών ΠΕ06 – Αγγλικής οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γ. Μετατάσσονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στον κλάδο των εκπαιδευτικών ΠΕ11 -Φυσικής Αγωγής, οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως.

Δ. Μετατάσσεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στον κλάδο των εκπαιδευτικών ΠΕ60 – Νηπιαγωγοί, η κατωτέρω εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως. Ε. Μετατάσσονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στον κλάδο των εκπαιδευτικών ΠΕ70 – Δάσκαλοι οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως.

Δείτε εδώ.

(πηγη:www.alfavita.gr)

 

thetiki panteion

ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Οι παγκόσμιες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές καθώς και η πολυπλοκότητα της καθημερινότητας των σύγχρονων ατόμων έχουν επιφέρει αλλαγές και στην επιστήμη της Ψυχολογίας, ενισχύοντας ολοένα και περισσότερο τη θέση ενός ταχύτατα εξελισσόμενου και πλέον σύγχρονου τομέα, αυτού της Θετικής Ψυχολογίας.

dioikisi panteion

Ετήσια επιμόρφωση στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΙΜΙΟΥ

 

Οι αλλαγές στον εργασιακό βίο είναι αμείλικτες και οι εργαζόμενοι καλούνται να ελίσσονται, να είναι προετοιμασμένοι στις αλλαγές ζήτησης και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Αυτή είναι μία θέση που κατά κοινή ομολογία ισχύει πλέον και στο εκπαιδευτικό σύστημα. Σημαντικό, εκτός της διεκδίκησης μιας θέσης εργασίας, είναι επίσης η ανέλιξη της. Η διεκδίκηση δηλαδή διευθυντικών θέσεων σε εκπαιδευτικές δομές.

 

Σύμφωνα με την ετήσια εγκύκλιο επιλογής διευθυντών οι ετήσιες επιμορφώσεις προσμετρώνται δίνοντας 0.5 μόρια, με μέγιστο αριθμό μορίων 1 μονάδα. Οι υποψήφιοι καλούνται να συγκεντρώνουν diapolitismiki panteionεπιπρόσθετα προσόντα ώστε να καταλάβουν επιπλέον μόρια στις κρίσεις των θέσεων των διευθυντών και ιδανικά δύνανται να συνδυάσουν ετήσιες επιμορφώσεις ώστε να συγκεντρώσουν τα μέγιστα μόρια. Οι επιμορφώσεις αυτές πιστοποιούν ότι οι διευθυντές που τις έχουν παρακολουθήσει, έχουν καταστεί ικανοί να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, καθώς και είναι προετοιμασμένοι για τη Στελέχωση των Εκπαιδευτικών Μονάδων, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

 

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων», διάρκειας 450 ωρών.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης  (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδείας 192044348.

Το σεμινάριο μοριοδοτείται σε δομές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 0,5 μονάδες.

 

Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση διευθυντών και υποδιευθυντών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ) με Αρ. Πρωτ: Κ1/53105/30.3.2018.

 thetiki panteion

Το σεμινάριο επιπλέον δύναται να μοριοδοτηθεί σε οποιεσδήποτε μελλοντικές προκηρύξεις προσλήψεων εκπαιδευτικών, οι οποίες απαιτούν την απόδειξη του αντίστοιχου γνωστικού αντικειμένου.

Έναρξη επόμενου τμήματος: 04/05/2020

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  Ε Δ Ω έως και 30/4/2020

  

Το σεμινάριο απευθύνεται:

1. σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.

2. σε υπηρετούντες εκπαιδευτικούς.

3. σε σχολικούς συμβούλους & υποψήφιους σχολικούς συμβούλους.

4. σε ενεργά στελέχη της εκπαίδευσης.

5. σε άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στο χώρο της διοίκησης της εκπαίδευσης.

6. σε άτομα που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα εκπαιδευτικής διοίκησης και ηγεσίας.eae panteion

7. σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

8. σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ, ΣΔΕ). 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες   εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Περίοδος αιτήσεων:

Εγγραφές έως και 30/4/2020

Έναρξη επόμενου τμήματος 04/05/2020

 

Μάθετε περισσότερα για τις επιμορφώσεις που υλοποιεί το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  Ε Δ Ω .

  1. Διαπολιτισμική Εκπαίδευσηeoppep panteion
  2. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων
  3. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ): Ολιστική Προσέγγιση
  4. Θετική Ψυχολογία
  5. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Πληροφορίες:

Για Θέματα Οικονομικής και Διοικητικής Διαχείρισης, Προγράμματος Σπουδών και λοιπά Επιστημονικά θέματα

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3009703l Fax: 210 300 97 04

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Web site: https://kedivim.panteion.gr  

 

panteion moriodotoumena seminaria  panteion toeic panteion tpe

diapolitismiki panteion

Ετήσια Επιμόρφωση στη ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

 

Ο μεγάλος αριθμός πλέον προσφύγων αναμένεται στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσει αρκετές θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών με τα κατάλληλα προσόντα με απώτερο στόχο την ομαλή ένταξη όλων αυτών των παιδιών αλλά και των ενηλίκων στις κοινωνικές δομές της ελληνικής κοινωνίας.

eae panteion

 

Ετήσια Επιμόρφωση στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Η ειδική αγωγή αποτελεί μια προσέγγιση στη διδασκαλία και μάθηση, η οποία βασίζεται κυρίως σε ένα καθολικό σχεδιασμό ενός μοντέλου διδασκαλίας που ανταποκρίνεται κατάλληλα και επαρκώς στην εκπαιδευτική μετάδοση σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Αποτελεί ένα πεδίο μελέτης, της οποίας κύριος σκοπός είναι να δημιουργήσει ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες στους μαθητές με ιδιαιτερότητες κατανόησης, ακοής, όρασης και μαθησιακών δυσκολιών.dioikisi panteion

Στα πλαίσια καταπολέμησης της διάκρισης και την καθιέρωση της ισότητας το Υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνει ειδικούς εκπαιδευτές σε ζητήματα ειδικής αγωγής, είτε αναβαθμίζοντας τις υπάρχουσας δομές, είτε ιδρύοντας ειδικές δομές εκπαίδευσης ΑμεΑ.

Οι εκπαιδευτικοί σε θέματα ειδικής αγωγής για την ένταξή τους σε δομές Α’Βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να συγκεντρώνουν τίτλους σχετικούς με θέματα ειδικής αγωγής. Η ένταξη στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα επιτυγχάνεται και μέσω των επικουρικών πινάκων, στους οποίους συγκαταλέγονται οι κατέχοντες τίτλων ετήσιων επιμορφώσεων σε θέματα ειδικής αγωγής.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το ΕΤΗΣΙΟ επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ): Ολιστική Προσέγγιση», διάρκειας 450 ωρών.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης  (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδείας 192044348.

•          Το σεμινάριο μοριοδοτείται σε δομές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 0,5 μονάδες .

•          Βάσει του άρθρου 46,  Ν.4465/2017, αναγνωρίζεται στις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού diapolitismiki panteionΠροσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)για τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018- 2019.

•          Βάσει του άρθρου 48, Ν. 4415/2016, δίνει τη δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να εργαστούν με απόσπαση στα ΣΜΕΑΕ (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης).

•          Το σεμινάριο μοριοδοτείται για την απασχόληση ωρομίσθιων εκπαιδευτών δημόσιων ινστιτούτων επαγγελματικής κατάρτισης ειδικής αγωγής και δημόσιων σχολών επαγγελματικής κατάρτισης στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων.

Έναρξη επόμενου τμήματος: 04/05/2020

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  Ε Δ Ω έως και 30/4/2020

  

Το σεμινάριο απευθύνεται:

1. σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.

2. σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, νηπιαγωγούς, νηπιοβρεφοκόμους, ψυχολόγους, καθώς και άλλους ειδικούς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία (Πτυχιούχοι: ΑΕΙ Παιδαγωγικών τμημάτων, Καθηγητικών σχολών, ΤΕΙ: Κοινωνικής Εργασίας, ΙΕΚ: Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, ΙΕΚ: Προσχολικής αγωγής, δραστηριοτήτων δημιουργίας & έκφρασης)thetiki panteion

3. σε μόνιμους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να πάρουν απόσπαση και να εργαστούν σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

4. σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

5. σε σχολικούς συμβούλους

6. σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης

7. σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

8. σε αποσπασμένους εκπαιδευτικούς στο εξωτερικό με στόχο να διδάξουν την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό.

9. σε εκπαιδευτικούς σε διαπολιτισμικά σχολεία και σχολεία ειδικής αγωγής.

10. σε κοινωνιολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

11. σε υπηρετούντες στα Υπουργεία.eoppep panteion

12. σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα ειδικής αγωγής με στόχο τη δυναμική τους ένταξη στους επικουρικούς πίνακες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες   εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Περίοδος αιτήσεων:

Εγγραφές έως και 30/4/2020

Έναρξη επόμενου τμήματος 04/05/2020

 

Μάθετε περισσότερα για τις επιμορφώσεις που υλοποιεί το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  Ε Δ Ω .

  1. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
  2. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων
  3. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ): Ολιστική Προσέγγιση
  4. Θετική Ψυχολογία
  5. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Πληροφορίες:

Για Θέματα Οικονομικής και Διοικητικής Διαχείρισης, Προγράμματος Σπουδών και λοιπά Επιστημονικά θέματα

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3009703l Fax: 210 300 97 04

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Web site: https://kedivim.panteion.gr  

 

panteion moriodotoumena seminaria  panteion toeic panteion tpe

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education