fbpx
 
 
 

ERGASIA

Στην πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ θα προχωρήσει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Η ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση/Προώθηση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης στα Κέντρα Κοινότητας και Ένταξης Μεταναστών», θα πραγματοποιήσει με τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού του ΑΣΕΠ, την πρόσληψη 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για τις ανάγκες 47 Δήμων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα, οι προσληφθέντες θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διαρκείας έως 36 μηνών.
Αντικείμενο της εργασίας τους θα είναι ενδεικτικά: η παροχή πληροφοριών προς τους μετανάστες, αιτούντες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας, η διευκόλυνση επικοινωνίας τους με τα Κέντρα Κοινότητας και φορείς του κράτους, η υποβοήθηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών μεταναστευτικών κοινοτήτων και των τοπικών κοινωνιών κι εν γένει συμβολή τους στην εξάλειψη αρνητικών στερεοτύπων και κοινωνικού αποκ

Για την επιλογή, μέσω ΑΣΕΠ, θα δημοσιευθούν ανακοινώσεις για τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κρήτης.

(πηγη:https://workenter.gr/)

YPOURGEIO

Οι μαθητές πρέπει να ξανακαταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση η οποία είχε γίνει το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, αλλά πλέον δεν εμφανίζεται στο σύστημα;

Αναστάτωση προκάλεσε στα σχολεία ένα απίστευτο μήνυμα σχετικά με τις αιτήσεις εγγραφών μαθητών.

 


Χωρίς να δίνεται καμία εξήγηση εάν τελικά χάθηκαν οι αιτήσεις των μαθητών δύο ημερών ή συμβαίνει κάτι άλλο, από το υπουργείο Παιδείας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα ειδοποιήσει τους μαθητές για να ξανακαταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση η οποία είχε γίνει το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, αλλά πλέον δεν εμφανίζεται στο σύστημα;

Η ειδοποίηση πρέπει να γίνει εντός δύο ημερών καθώς αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών.

(πηγη:https://www.esos.gr)

SUNLIGHT FACTORY

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει η Sunlight. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Sunlight αποτελεί σήμερα έναν παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά μπαταρίας για ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης και με ορμητήριο τα δύο εργοστάσιά της στην Ξάνθη και την Κομοτηνή καταφέρνει να ανταγωνίζεται και να πρωτοπορεί απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές της, στον κλάδο της βιομηχανικής μπαταρίας

Πριν μερικούς μήνες η Sunlight λανσάρισε την πρώτη έξυπνη μπαταρία λιθίου, που προορίζεται για το core business της, δηλαδή τα ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Πρόκειται για έναν κλάδο με ραγδαία ανάπτυξη, ο οποίος το 2008 αριθμούσε πωλήσεις 487 χιλιάδων οχημάτων, το 2018 διπλασιάστηκε στα 966 χιλιάδες οχήματα και το 2030 αναμένεται να φτάσει το 1,757 εκατ. οχήματα.

Μάλιστα η τεχνολογία των στοιχείων της ελληνικής μπαταρίας, υπερέχει σε επίπεδο ασφάλειας ακόμη και έναντι των στοιχείων της Tesla, τα οποία έχουν εμφανίσει προβλήματα με αναφλέξεις. Είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί κάτι στην μπαταρία της Sunlight αφού θα πρέπει προηγουμένως να ξεγελαστούν 17 επίπεδα ασφάλειας που αποτελούν δικλείδα.

Τώρα η εταιρία έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

(πηγη:www.itspossible.gr)

akinita 5703 800x533 1

Η RE/MAX Canopus, εταιρία διαχείρισης ακινήτων με έδρα στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου και των δραστηριοτήτων της, αναζητά δύο νέους Συνεργάτες, Συμβούλους Ακινήτων – Μεσίτες, από την ευρύτερη περιοχή κέντρου Αθήνας και Βορείων & Ανατολικών Προαστίων.

«Αν πραγματικά έχεις υψηλούς εισοδηματικούς – επαγγελματικούς στόχους, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα εργαλεία, για να σε βοηθήσουμε να τους πετύχεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναζητάμε αποκλειστικά Συνεργάτες με δημιουργική και επιχειρηματική νοοτροπία, διάθεση, όρεξη και φιλοδοξίες, που θέλουν να αποκτήσουν ένα υψηλό ετήσιο εισόδημα που συνδυάζεται με ελεύθερο ωράριο εργασίας και ανεξαρτησία» τονίζεται στην σχετική αγγελία όπου επίσης σημειώνεται ότι η αμοιβή μπορεί να φτάσει ως 60.000 ευρώ τον χρόνο.

Απαραίτητα προσόντα :

Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ή παρόμοια θέση, ή στο χώρο των πωλήσεων, marketing, ή ως ελεύθερος επαγγελματίας του χώρου.
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, προγραμμάτων γραφείου και του διαδικτύου.
Επιμονή, υπομονή, μεθοδικότητα και δυνατότητα πιστής εφαρμογής οργανωτικών σχεδίων.
Επικοινωνιακή & ευχάριστη προσωπικότητα, με αυτοπεποίθηση, που να εμπνέει εμπιστοσύνη.
Ύπαρξη μεταφορικού μέσου.
Παρέχεται :

Πανίσχυρο Brand Name (RE/MAX), από τα πιο αναγνωρίσιμα παγκοσμίως στο χώρο του Real Estate.
Άκρως ανταγωνιστικό πακέτο προμηθειών, από τα υψηλότερα της αγοράς + Bonus παραγωγικότητας.
Διαρκής επιμόρφωση και εξειδικευμένη εκπαίδευση από τους κορυφαίους στο Real Estate.
Προοπτικές εξέλιξης και δυνατότητα πλήρους κάλυψης εξόδων.
Γραμματειακή υποστήριξη, διαφήμιση, πελατολόγιο.

Βιογραφικά εδώ.

(πηγη:www.itspossible.gr)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education