fbpx
 
 
 

moriodotoymenaseminaria2

Στις 28-8-2020, ανακοινώθηκε η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.Ι.Ε.Κ. σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι Εκπαιδευτές Επαγγελματικής Κατάρτισης  καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση ένταξης/εγγραφής στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

 

 

Η περίοδος υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης ένταξης/εγγραφής στο Μητρώο ορίζεται: από 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 έως και 09 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αναρτηθεί και η απόφαση με θέμα «Κανονισμός Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.Ι.Ε.Κ.» σύμφωνα με την ανακοινώθηκε ότι δημιουργείται και τηρείται αυτοτελές και ανεξάρτητο Μητρώο Επαγγελματικής Κατάρτισης με σκοπό την ψηφιοποίηση τουσυστήματος επιλογής εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης στα Δ.Ι.Ε.Κ.. 

Μάλιστα, η ίδια απόφαση καθόρισε και τα "Κριτήρια επιλογής Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης".

 

 

Μεταξύ άλλων, οι εκπαιδευτές ενηλίκων των ΔΙΕΚ καλούνται να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία σεμινάριο στο διδακτικό αντικείμενο συνολικής παρακολούθησης 800 ωρών:

2 μόρια - Επιμορφώσεις στο Διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων 

Σ Υ Ν Ο Π Τ Ι Κ Α :

Όλα όσα πρέπει να έχετε σύμφωνα με τα κριτήρια μοριοδότησης & αξιολόγησης όπως αυτά γνωστοποιήθηκαν μέσω των τελευταίων αποφάσεων: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

  • Βεβαιωθείτε ότι αποδεικνύετε επαρκώς την προϋπηρεσία που κατέχετε, καθώς οι ώρες διδακτικής εμπειρίας σας μοριοδοτούν σημαντικά.
  • Αποκτήστε το συντομότερο, εάν ήδη δεν έχετε, τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα. Σημειωτέο ότι, το ανώτατο επίπεδο «άριστη γνώση» σας δίνει 3 μόρια.
  • Αποκτήστε τις γνώσεις χειρισμού Η/Υ (Νέες Τεχνολογίες), προσέχοντας φυσικά να αποκτήσετε πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα.
  • Το πιο συχνό ‘’ψευδές στοιχείο’’ που άθελά τους οι υποψήφιοι δηλώνουν είναι οι βεβαιώσεις των επιμορφώσεων, γεγονός που αυξάνει ολοένα και περισσότερο τους ελέγχους γνησιότητας. Μην συμπεριλαμβάνετε στο φάκελό σας βεβαιώσεις επιμόρφωσης που δεν είστε σίγουροι ότι μπορούν να σας διασφαλίσουν την αναγνώριση, ακόμα και αν στο παρελθόν αυτές οι βεβαιώσεις είχαν προσμετρηθεί. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Απευθυνθείτε στον φορέα υλοποίησης από όπου έχετε παρακολουθήσει επιμορφώσεις, το Κέντρο Δια βίου Μάθησης, που για να μάθετε τον τρόπο διασφάλισης της γνησιότητας που έχει εφαρμόσει κατά την έκδοση της βεβαίωσής σας.

1Βεβαιωθείτε ότι:

Α) Εάν είστε εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων σε ΔΙΕΚ:

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education,  αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348 διοργανώνουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια τρίμηνης διάρκειας και συνολικής παρακολούθησης 800 ωρών με βάση τις αλλαγές στα κριτήρια αξιολόγησης και μοριοδότησης των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ. Δείτε αναλυτικά εδώ το νέο πλαίσιο δημιουργίας & τήρησης μητρώου καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. 

Ο νέος κύκλος εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφώσεων 800 ωρών:

Έναρξη τμημάτων: 19/10/2020

Εγγραφές έως: 16/10/2020

ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ: ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 360 ευρώ (από την αρχική τιμή 600 ευρώ) ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16/10/2020

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει κάθε απορία.   toeic κινούμενη

Παρακολουθήστε  επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

__

 Σας υπενθυμίζουμε ότι την ταυτόχρονη εγγραφή σας σε περισσότερα από ένα σεμινάρια, εξασφαλίζετε επιπλέον εκπτώσεις ακόμα και αν ο κύκλος εγγραφών διεξάγεται σε τιμής προσφοράς. Μάθετε για την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης εδώ.

  Δηλώστε συμμετοχή στα νέα τμήματα  800 ωρών (ή και 400 ωρών) και εξασφαλίστε σίγουρη μοριοδότηση στα ΔΙΕΚ επιλέγοντας τα παρακάτω σεμινάρια.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΔΩ. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΌΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επιπλέον, με την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων 800 ΩΡΩΝ στο γνωστικό αντικείμενο, ο καθένας εκπαιδευτής ενηλίκων μπορεί να συγκεντρώσει επίσης τα μέγιστα μόρια. Στο κέντρο μας, θα βρείτε όλα τα βασικά σεμινάρια που μοριοδοτούν στο γνωστικό αντικείμενο, καθώς και επιμορφώσεις ανά ειδικότητα.

Αναλυτικά οι τίτλοι που σας μοριοδοτούν με βάση την ειδικότητά σας:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ  ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΙΕΚ

Pin It

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education