fbpx
 
 
 

 

bce4b443d1f56a1e46df1ee8a5be89eb

Η κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο Κορωνοϊός αλλάζει και το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ως προς την ψήφιση τριών Σχεδίων Νόμων.

Πρόκειται για:

Το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και επείγουσες διατάξεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το Σχέδιο Νόμου για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των ΑΕΙ.
Το Σχέδιο Νόμου για την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.
Αυτό προκύπτει από τη απάντηση που έδωσε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως στις ερωτήσεις Πρυτάνεων στη χθεσινή Σύνοδο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

“Για τις νέες ρυθμίσεις για τα Πανεπιστήμια (σ.σ. θα περιλαμβάνονταν στο Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης) δεν μπορώ να δεσμευτώ πότε θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή, καθώς τα δεδομένα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός , εξ αιτίας της πανδημίας, αλλάζουν καθημερινά” δήλωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως στους Πρυτάνεις.

Η υπουργός ενημέρωσε επίσης τη Σύνοδο Πρυτάνεων αναφορικά με την αλλαγή του χρονοδιαγράμματος των πρωτοβουλιών του ΥΠΑΙΘ για την εξωστρέφεια των ΑΕΙ και κυρίως τον επαναπρογραμματισμό της έλευσης των αμερικανικών Πανεπιστημίων, μετά τα μέτρα που ελήφθησαν παγκοσμίως για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

(ΠΗΓΗ: www.esos.gr )

Pin It

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education