fbpx
 
 
 

Ρομπότ… στα ΕΛΤΑ. Η νέα ρομποτική και πλήρως ψηφιακή εγκατάσταση διαλογής αντικειμένων στις εγκαταστάσεις του ομίλου ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι μπήκε σε λειτουργία και αναμένεται να τριπλασιάσει την ταχύτητα διαλογής.

Πρόκειται για ένα σύστημα – το πρώτο της κατηγορίας του στην Ευρώπη – που αξιοποιεί τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για τη διαχείριση των αντικειμένων με υπέρ-υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια, και το ποίο κάνει πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον οποίο επενδύει ο όμιλος.
 
 eltarompot
 
Το νέο σύστημα μπήκε σε παραγωγική λειτουργία στα μέσα Αυγούστου και αναπτύσσεται με στόχο να αλλάξει συνολικά τα δεδομένα για τον όμιλο ΕΛΤΑ, αναβαθμίζοντας τη δυναμικότητα και την ταχύτητα στη διαλογή και, κατά συνέπεια, στις παραδόσεις. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εταιρεία, εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για τα αντικείμενα και ταχύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες.
 
 
Η νέα επένδυση των ΕΛΤΑ εστιάζει στη διαλογή, έναν από τους πλέον νευραλγικούς κρίκους της αλυσίδας των ταχυδρομικών υπηρεσιών, στον οποίο μέχρι σήμερα επικρατεί η χειροκίνητη και η ημι-μηχανική διαλογή, η οποία όμως έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις σε χρόνο και σημαντικές πιθανότητες σφαλμάτων, με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πλέον, με την προσθήκη των ρομπότ στη διαδικασία διαλογής, τα ΕΛΤΑ αξιοποιούν την τεχνολογία για να δρομολογούν κάθε δέμα προς διανομή άμεσα, γρήγορα και χωρίς λάθη, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, στο μέλλον, ακόμα και για παραδόσεις εντός της ιδίας μέρας.
 
Αναλυτικά, το νέο ρομποτικό σύστημα διαλογής, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης επιτυγχάνει:
 
Αύξηση ταχύτητας διαλογής κατά 250%
Διασφαλίζει παράδοση την επόμενη ημέρα (D+1)
Διαχειρίζεται αντικείμενα που αποτελούν περίπου το 80% των συνολικών αποστολών
Παρέχει αυτόματο υπολογισμό βάρους και τιμολόγηση των αντικειμένων
Μειώνει τα σφάλματα και αυξάνει την προστασία των αντικειμένων
Προσφέρει διαδικασίες διαλογής σε Covid Free περιβάλλον
Η νέα ρομποτική εγκατάσταση αποτελεί εργαλείο για το προσωπικό διαλογής και επιτρέπει στον Όμιλο ΕΛΤΑ να αξιοποιήσει πιο αποτελεσματικά το ανθρώπινο δυναμικό του αλλά και να κινηθεί αποφασιστικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του στόχου, για μία ολιστική επαναπροσέγγιση της εξυπηρέτησης του κοινού.
 
Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ η εγκατάσταση του ρομποτικού συστήματος διαλογής «οδηγεί τον όμιλο στην επόμενη ημέρα, θέτοντας τις βάσεις για την ενίσχυση της κερδοφορίας και τη μετατροπή των ΕΛΤΑ σε μία υγιή, οικονομικά ανεξάρτητη και ανταγωνιστική επιχείρηση που συνεχίζει να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών».
 
πηγή: it's possible
 

Διεκδίκησε τη μέγιστη μοριοδότηση σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε Α Βάθμια, Β Βάθμια εκπαίδευση, κρίσεις διευθυντών και υποδιευθυντών αλλά και στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων οι οποίες κρίνονται ως τον πλέον ανερχόμενο κλάδο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Γίνε ανταγωνιστικότερος στη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας.

Αναγνώρισε τα οφέλη που σου αποδίδει το να παρακολουθήσεις αναγνωρισμένα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρα – επιμορφώσεις.

Παρακολούθησε τις επιμορφώσεις του Πάντειο Πανεπιστήμιο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ και λάβε την μέγιστη μοριδοτότηση. Δες εδώ πως.

Λάβε έως 7 μόρια με πτυχίο Αγγλικών μέχρι και επίπεδο proficiency και 4 μόρια με πτυχίο στην Πληροφορική. Δες εδώ πως.

Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων. Μάθε εδώ πως θα διεκδικήσεις την μέγιστη μοριοδότηση με τα κατάλληλα σεμινάρια.

Τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια οδηγούν στην απόκτηση επίσημου αναγνωρισμένου πιστοποιητικού με δια βίου ισχύ.

www.easy-education.gr

 
Pin It

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Easy Education