hospital

Στην πρόσληψη 22 υπαλλήλων κινείται το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης - Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις απασχόλησης.

Για την πλήρωση των θέσεων δεν είναι απαραίτητα τα τυπικά προσόντα πρόσληψης ΑΣΕΠ.

Βρείτε προσόντα, δικαιλογητικά, πρώτο μισθό και κατανομή θέσεων της ειδικότητας.

Δείτε εδώ αναλυτικά.

(ΠΗΓΗ:www.workenter.gr)

PLIROFORIKIEXAPOSTASEOS


Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Καταρτιστείτε, και εξεταστείτε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!*

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας.
Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεσαι πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.
Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή σας σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής θα γίνει για λογαριασμό σας από μέρους μας.

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής μέχρι τις 31 Μαΐου.

 

Επίσης, εξετάσεις πληροφορικής δύνανται να οργανωθούν και να διεξαχθούν σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας. Αυτό καθορίζεται με βάση τη συμμετοχή των υποψηφίων ανά περιοχή.

Έναρξη νέου τμήματος: 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019


Εγγραφές έως 31 Μαΐου 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ.  

Η πιστοποίηση στην Πληροφορική εξ αποστάσεως χωρίζεται σε δύο διακριτά επίπεδα και ειδικότερα:

 

Α) Standard Diploma - 3 ενότητες: word, excel, internet (2 μήνες) 150ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα της εξέτασης)

Β) Full Standard Diploma - 6 ενότητες : windows, word, excel, internet, power point, access (3 μήνες) 300ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα της εξέτασης)

 

Η πιστοποίηση ΤΠΕ:


1.Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
2.Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.
3.Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
4.Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
5.Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές ενέργειες, όπως από τη σύνταξη μίας επιστολής μέχρι και την τήρηση καθημερινού οργανωμένου ταμείου.

*ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η βάση για την κρίση επιτυχίας στις εξετάσεις είναι 70%. Σε περίπτωση αποτυχίας στην πρώτη εξέταση ο υποψήφιος έχει δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης και εάν στην επαναληπτική εξέταση συγκεντρώσει 56% μέχρι 69% έχει δυνατότητα να λάβει τα χρήματά του πίσω.

 

Μάθε περισσότερα:


Ποια πιστοποίηση μπορώ να αποκτήσω;

• Τι παρέχει το πρόγραμμα "Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως";

• Που και πως θα διεξαχθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης;

• Τι θα λάβω με το πέρας του προγράμματος; Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00).

 

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα. 


Τέλος, σε όλους τους ενδιαφερόμενους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε αναγνωρισμένες εξετάσεις αγγλικών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, εντελώς δωρεάν.

aseppouliou 0

Σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται η προκήρυξη για την πρόσληψη 757 μονίμων σε δήμους και ΔΕΥΑ όλης της χώρας.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το ΑΣΕΠ προγραμματίζει -εκτός απροοόπτου- να εκδώσει την προκήρυξη εντός Ιουνίου και αμέσως μετά, πιθανότατα τον Ιούλιο, να ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο προσανατολισμός του αρμόδιου υπουργείου είναι: Προκήρυξη τον Ιούνιο, αιτήσεις τον Ιούλιο.

Η προκήρυξη αυτή αποκτά, αυτόματα, τον χαρακτήρα της "2ης ευκαιρίας" για τους αποτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018.

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων της 3Κ/2018, ξεκινά -ουσιαστικά- η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη των 757 μονίμων.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη των 757 θα είναι πανομοιότυπη, όσον αφορά τα προσόντα, τα δικαιολογητικά και τις ειδικότητες, με την 3Κ/2018.

Υ.Γ.: Η αλληλουχία των δύο διαγωνισμών σημαίνει στην πράξη ένα μόνο πράγμα: Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκε στην 3Κ/2018 μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για τη νέα προκήρυξη.

Φορείς - Θέσεις

Από την κατανομή των θέσεων της νέας προκήρυξης, προκύπτει ότι θα ενισχυθούν:

28 δήμοι
13 ΔΕΥΑ
2 ειδικοί φορείς
Θα διατεθούν:

476 μόνιμες θέσεις σε 28 δήμους
254 μόνιμες θέσεις σε 13 ΔΕΥΑ
27 μόνιμοι σε δύο ειδικούς φορείς
Η "μερίδα του λέοντος" από τις νέες θέσεις διατίθεται στους φορείς:

Δήμος Αλίμου 30 (θέσεις)
Δήμος Βριλησσίων 48
Δήμος Δέλτα (Έβρου) 72
Δήμος Κηφισιάς 93
Δήμος Παιανίας 33
Δήμος Πειραιά 49
ΔΕΥΑ Ρόδου 100
ΕΔΑΚΙ Κεφαλονιάς 15
Δήμος Δελφών 18 (θέσεις)

(ΠΗΓΗ:www.workenter.gr)

ASEPP

Έτοιμο να πατήσει…γκάζι μετά τις ευρωεκλογές είναι το ΑΣΕΠ.

Έξι προκηρύξεις, με διαφορετικό βαθμό «ωριμότητας» για έκδοση, βρίσκονται στα γραφεία του ή αναμένονται να του αποσταλούν το επόμενο διάστημα.

Συνολικά, θα προσληφθούν 4.668 υπάλληλοι με προκηρύξεις που θα εκδοθούν μετά τις επικείμενες εκλογές.

Σημειώστε:

180 στο Λιμενικό: Η προκήρυξη είναι έτοιμη, ενώ παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την έκδοση της. Οι προσλήψεις των ενστόλων δεν αφορούν την διαδικασία μέσω πανελλαδικών και θα γίνουν εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ. Η δημοσιοποίηση της έχει «κλειδώσει» για αρχές Ιουνίου

757 στους δήμους: Η νέα προκήρυξη θα έχει την δομή και (σχεδόν) τις ειδικότητες της 3Κ/2018. Αναμένονται χιλιάδες αιτήσεις, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα αποτελέσει την «δεύτερη ευκαιρία» για όσους συμμετείχαν στην προκήρυξη των 8.166 θέσεων. Πιθανότατα, θα είναι η επόμενη προκήρυξη που θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ

75 στο υπ. Οικονομικών: Αφορά αποκλειστικά την ΑΑΔΕ. Θα αναζητηθούν υποψήφιοι των ειδικοτήτων ΤΕ, ΔΕ Τελωνειακών. Η προκήρυξη είναι μέρος της διαδικασίας για την πρόσληψη 1.500 μονίμων στο υπ. Οικονομικών

251 στο ΕΑΠ: Έχει ολοκληρωθεί η προεργασία της προκήρυξης από το αρμόδιο υπουργείο και αναμένεται το επίσημο αίτημα στο ΑΣΕΠ. Θα πριμοδοτείται η εμπειρία όσων έχουν εργαστεί σε «εξ αποστάσεως» προγράμματα

3.250 για το «Βοήθεια στο Σπίτι»: Η προκήρυξη θα «κινηθεί» αποφασιστικά μετά τις ευρωεκλογές. Υπάρχει συμφωνία για το ύψος των μορίων της ειδικής εμπειρίας με τα σωματεία των συμβασιούχων. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί οργανικές θέσεις στους δήμους, οι οποίες θα καλυφθούν με αυτές τις προσλήψεις

155 στα ΚΕΠ: Οι ανεπίσημες δηλώσεις στελεχών του υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης για αποστολή της προκήρυξης στο ΑΣΕΠ δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο. Στην Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει φθάσει, ακόμη, επίσημο αίτημα για την διενέργεια του διαγωνισμού. Η προκήρυξη φαίνεται ότι έχει εμπλακεί στις απαιτήσεις των απολυμένων συμβασιούχων στα ΚΕΠ για αύξηση της μοριοδότησης στην ειδική εμπειρία και στην διαφωνία των συλλόγων εργαζομένων στα ΚΕΠ για την κατανομή των θέσεων μεταξύ των υπηρεσιών. Θεωρείται, πάντως, βέβαιο ότι η έκδοση της προκήρυξης θα προχωρήσει κανονικά, δεδομένων των αποφάσεων του αρμόδιου υπουργείου που έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ

Σε αυτό τον προγραμματισμό για την έκδοση προκηρύξεων πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, δεν περιλαμβάνονται οι (νέες) προσλήψεις στην Υγεία και την Παιδεία, όπως αυτές προκύπτουν από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

(ΠΗΓΗ:www.workenter.gr)

limeniko ls elakt

Έτοιμη η προκήρυξη για την πρόσληψη νέων μονίμων υπαλλήλων στο Λιμενικό Σώμα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμες να δεχτούν τις αιτήσεις των υποψηφίων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Σημειώστε:

Ο διαγωνισμός θα αφορά, πιθανότατα, 180 θέσεις
Η διαδικασία για την επιλογή του προσωπικού γίνεται εκτός ΑΣΕΠ
Η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν συνδέεται με την επιλογή ενστόλων μέσω Πανελλαδικών

(ΠΗΓΗ:www.workenter.gr)

Easy Education

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TOEIC

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης...

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη...

Η σιδηρά κυρία της ευρωπαϊκής πολιτικής δεν πρόκειται να είναι...

Σεισμός Τώρα - Σεισμός στη Ζάκυνθο - Όλες οι ειδήσεις:...

Σήμερα το Νόμπελ Ειρήνης με το δίδυμο Τσίπρα-Ζάεφ στα «βαριά...

                                    Δυσοίωνα είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την εξέλιξη των...